ВИТОША ИНЖЕНЕРИНГ ООД е основана през 1989 г. в гр. София. Основната дейност на фирмата е производство и търговия с пакетиращи машини и опаковки. Търговската марка UNIPAKTM, под което име е познато нашето производство, вече много години е символ на високо качество и конкурентни цени.  Награда за нашия професионализъм е

и спечеления златен медал и диплом от МЕЖДУНАРОДНИЯ ПРОЛЕТЕН  ПАНАИР
- ПЛОВДИВ 2002  за серията апарат за индукционно заваряване.

ЗАПЕЧАТВАНЕТО /ЗАВАРЯВАНЕТО/  на пластмасови опаковки се постига чрез прилагане на натиск и температура за определен период от време към заваряваните повърхности. Има няколко основни метода на заваряване. Ние можем да ви предложим най-доброто и най-икономичното решение за всеки конкретен случай. Единственото което трябва да направите е да споделите с нас Вашия проблем.  НИЕ   ЗНАЕМ  ОТГОВОРА !

ИНДУКЦИОННО ЗАВАРЯВАНЕ - високо технологичен метод на запечатване. Прилага се за допълнителна защита при пластмасови и стъклени опаковки с пластмасова винтова капачка.
ИМПУЛСНО ЗАВАРЯВАНЕ - широко разпространен метод за запечатване най-вече на полиетиленови пликове, но може да се прилага и към полипропилен и др.
ЗАВАРЯВАНЕ С ПОСТОЯННА ТЕМПЕРАТУРА  - прилага се за запечатване на полистиролни или полипропиленови кофички /чаши/ с алуминиево или полипропиленово фолио.