"ПАН" ООД разполага с богат асортимент от заваръчна техника на склад. В тази страница Ви даваме най - обща представа, за това което предлагаме. Ако нещо Ви интересува конкретно можете да направите запитване на посочените телефони и адрес.

Заваръчни преобразователи (апарати за постоянен ток) тип "TRIODIN" RK 220 и RK 320 - нови и втора употреба след основен ремонт.

Апарати за (МИГ-МАГ) полуавтоматично заваряване в защитна среда от въглероден диоксид и аргон с мощност от 150 до 500 А – внос от фирмите “ESAB” – Швеция, “GALA GAR” – Испания, “FRONIUS” – Австрия, “OERLICON” и др. Апаратура за ВИГ заваряване от 150А  до 350 А

          ПАН ООД е партньор за фирми и предприятия от: енергетичната, химическата, минната, хранителновкусовата и др. промишлености. Предлага: доставка на основни материали, ламарини и профили - черни и неръждаеми; добавъчни материали - електроди, телове, флюси и припои за процесите заваряване и рязане на металите и сплавите им; проектиране и изработване на необходимото оборудване: резервоари, съдове за вместимост и съхранение на хранителни и други течности; нестандартни конструкции и ремонт; технологично коопериране, техническа помощ и внедряване.